Arrangementen

Het belangrijkste kenmerk van onze wandelarrangementen is flexibiliteit. De op deze website vermelde arrangementen in de Auvergne (Frankrijk) moeten dan ook eigenlijk gezien worden als voorbeeldarrangementen.

De wandelarrangementen bestaan in principe uit 6 loopdagen. Over het algemeen kunt u per dag uit meerdere afstanden kiezen. Op de laatste loopdag komt u weer uit bij de startplek. Maar de arrangementen kunnen aan uw wensen aangepast worden. Een langer of korter verblijf op een bepaalde locatie. Meer of minder loopdagen. Eén of meerdere rustdagen op een door u gekozen overnachtingsplek. Een rondwandeling vanuit een overnachtingsplek zodat u 2 nachten in eenzelfde plaats verblijft. Het is allemaal mogelijk. 

Wij kunnen het bagagevervoer regelen, maar als u liever zelf uw bagage in een rugzak meeneemt, kan dat natuurlijk ook.

De arrangementen zijn op basis van half-pension. Indien gewenst kunt u bij de meeste accommodaties een lunchpakket laten klaarmaken. In het voor uw informatiepakket zult u onder andere informatie aantreffen over het wel of niet aanwezig zijn van winkels en eetgelegenheden tijdens de wandelingen. 

Op de aankomstdag wordt het informatiepakket toegelicht en krijgt u informatie over eventuele bijzondere evenementen, die tijdens uw verblijf in de regio plaats vinden. 

Uw dag begint met een lekker ontbijt, geserveerd tussen 08.00 en 10.00 uur. U vertrekt uiterlijk om 11.00 uur voor uw wandeletappe. U kiest zelf uw lunchplek, om te genieten van uw picknick, door uzelf klaargemaakt of meegegeven door uw gastheer of -vrouw.

Vanaf 16.00 bent u welkom op uw volgende overnachtingsadres. Daar staat uw bagage al op u te wachten (tenzij u die natuurlijk zelf hebt meegedragen...).

Aangezien wij nog veel ideeën hebben voor andere arrangementen, raden wij u aan deze website goed in de gaten te houden. Momenteel bieden wij de volgende arrangementen aan: