Horizons - Landschapskunst

Horizons landschapskunst 2010: adder in de rivier de Dordogne
Inleiding: 

Een uniek arrangement voor liefhebbers van landschapskunst!

Van half juni tot eind september vindt jaarlijks Horizons – Rencontres “Arts Nature” (Ontmoetingen “Kunst Natuur”) plaats rondom het Sancy massief.

Het van zichzelf al zeer mooie landschap wordt gedurende die periode opgesierd met landschapskunstobjecten.

Meer informatie is te vinden op de website van Horizons.

Horizons landschapskunst 2012: drijvende watervogels in de veenafgraving van Picherande
Beschrijving: 

De kunstobjecten bevinden zich op 12 locaties rondom het Sancy massief. Ze kunnen redelijk dicht bij elkaar in de buurt liggen, zodat er meerdere tijdens één dagwandeling zijn te bezoeken, maar vaak zijn de onderlinge afstanden binnen dit unieke kunstproject  daarvoor te groot.

U kunt aan ons uw wensen doorgeven ten aanzien van de dagafstanden en het gewenste aantal wandeldagen. U kunt aangeven of u (deels) alternatief vervoer wenst voor het bezoeken van de wat verder uit elkaar gelegen objecten. Wij zullen u vervolgens snel een routevoorstel en een offerte doen toekomen.

Mocht u geïnteresseerd zijn in dit arrangement, laat dit ons zeker weten. Het is de moeite waard!

Na een dag wandelen heerlijk tijd om te ontspannen
Mogelijke overnachtingsplekken: 

Aangezien dit een volledig maatwerkarrangement is kunnen we maar beperkte informatie verstrekken over de mogelijke overnachtingsplekken. ;De accommodaties zullen in ieder geval  zeer verschillend van aard zijn. Ze kunnen variëren van een appartement in een meer dan 100 jaar oud hotel in een levendig bergdorp via een redelijk afgelegen gîte d'etape tot een Franse Chambres d'Hôtes (Bed & Breakfast).

Maar ook voor dit arrangement geldt dat de accommodaties met elkaar gemeen hebben dat u er als wandelaar meer dan van harte welkom bent.

Onderstaande video toont de vernisage van Horizons 2015

Voorbeeldprijs: 

Op aanvraag.