Wie zijn wij?

Graag stellen wij ons op deze pagina aan u voor. Wij, dat zijn de Nederlandse eigenaren van Le Relais de Voissières en Les Camélias. 2 geheel verschillende accommodaties in het mooi Frankrijk met als gemene deler de passie voor het Sancy-massief en de ongekende wandelmogelijkheden van deze indrukwekkend mooie omgeving.

De eigenaar van Le Relais de Voissières is Livia van Eijle. Ze is geboren in 1951, trouwde, kreeg 2 kinderen. Na een leven in politiek en onderwijs en haar scheiding in 2000 stond ze voor de keus: ga ik echt proberen in Frankrijk iets op te bouwen of blijft het bij dromen? Maar waar dan? En wat wil ik dan doen?

Het werd een oude boerderij in de Auvergne. Groot genoeg om er te wonen en ruimte te creëren voor anderen. Mensen, die vakantie willen houden. Mensen, die cursussen willen geven. Mensen, die willen genieten van rust en een mooie omgeving. 

De eigenaren van les Camélias zijn Margriet en Erwin Derksen. 2 middenveertigers die in 2007 besloten om iets met hun passie - fietsen - te gaan doen. Tijdens de meivakantie van 2007 waren zij voor het eerst in het gebied van het Sancy-massief. En alhoewel het maar een kort bezoek was, waren zij allebei direct enthousiast over de mogelijkheden in dit mooie, afwisselende gebied. In september 2007 waren zij opnieuw in het gebied en tot hun grote verbazing keerden zij na 3 weken terug in Nederland met het koopcontract voor Les Camélias. 

Overigens is het sinds hun verhuizing niet alleen maar meer fietsen wat de klok slaat; ze genieten ook van erop uit trekken met (sneeuw)wandelschoenen of (langlauf)ski’s.