Winterwandelen

Sneeuwschoenwandelen onder de Puy Gros
Inleiding: 

Wanneer er sneeuw ligt is het een fantastische ervaring om op sneeuwschoenen door het winterlandschap te trekken. Sneeuw kunnen wij u helaas niet voor het hele gebied garanderen. Wel kunnen wij bij een matige hoeveelheid uw routes dusdanig uitzetten dat u over hogere gebieden - lees: gebieden waar meer sneeuw ligt - gestuurd wordt. Overigens is het ook zonder sneeuw prima wandelen in de Auvergnatse winter.       Misschien komt u onderweg wel een kudde moeflons (wilde schapen) tegen.

Winterwandelen bij de Le Capucin in de buurt van Le Mont-Dore
Beschrijving: 

Ook kunt u het wandelen afwisselen met bijvoorbeeld een dagje skiën of langlaufen vanuit de Le Mont-Dore of Besse. En net zoals bij de overige arrangementen kunnen er ook één of meerdere rustdagen ingelast worden.

In de winter is het mogelijk om een rondreis met of zonder bagagevervoer door ons te laten organiseren. Maar u kunt er ook voor kiezen om vanuit 1 of meerdere standplaatsen dagwandelingen te maken. Geef ons uw wensen door en wij stellen een programma voor u samen.

De entree van Les Camélias, Le Mont-Dore in de winter
Mogelijke overnachtingsplekken: 

Aangezien dit een volledig maatwerkarrangement is kunnen we maar beperkte informatie verstrekken over de mogelijke overnachtingsplekken. De accommodaties zullen in ieder geval zeer verschillend van aard zijn. Ze kunnen variëren van een appartement in een meer dan 100 jaar oud hotel in een levendig bergdorp via een redelijk afgelegen gîte d'etape tot een familiehotel.

Maar ook voor dit arrangement geldt dat de accommodaties met elkaar gemeen hebben dat u er als wandelaar meer dan van harte welkom bent.

Voorbeeldprijs: 

Op aanvraag.